VIII. ATOMfutás és VII. brutálATOM versenykiírás

2018.09.28, 22:02 Atomfutás
A 2019. szeptember 14.i versennyel kapcsolatos információk a menüpontok alatt már majdnem teljes részletességgel meg találod.Sőt a nevezés is elindul 2019.01.19.19 óra... http://onlinenevezes.atomfutas.hu Amit már most is lehet tudni, hogy változások lesznek a távokban. Természetesen pozitívan fog mindenkit érinteni. FIGYELEM. A 2016-os tapasztalatok arra kényszerítettek bennünket, hogy a brutálATOM távjain, (kölyök, és felnőtt) megtiltsuk a szöges cipőben való indulást. Indokunk egyrészt a balesetveszély elkerülése, másrészt pedig a z akadályként felhasznált eszközök megóvása. Ezért kérünk mindenkit, hogy a rajt vonal átlépése előtt cserélje normál futócipőre szöges cipőjét. Ennek elmulasztása , kizárást eredményez!!! Köszönjük megértéseteket, segítségeteket... (Scheffer István)

Gyermektávok

A 600 és 2000m-es gyermektávokat a nagy számú nevezés miatt korábban, 8.30-kor fogjuk indítani.  Ugyan csak kilenckor rajtol a Nordic Walking, és a 3000m gyermek és felnőtt táv. Ezen távok helyszíni nevezésére és rajtcsomagjaik átvételére 7:00 és 8.30:00 között van lehetőség. A szép idő miatt előre láthatóan sokan leszünk, a biztonság kedvéért próbáljatok meg minél korábban megérkezni a versenysátorba!

Chip letéti díj

Ebben az évben nincs chip letéti díj.. Viszont a verseny napján 17 óráig le nem adott chippek árát( 5000 Ft) a nevezőnek kiszámlázunk.

Nem kaptál még rajtszámot?

Ha előre neveztél és utaltál, de ezidáig nem kaptál rajtszámot (itt tudod ellenőrizni:  akkor kérünk hozz magaddal egy nyomtatott utalási igazolást és mutasd be a "Speciális , vagy problémás  nevezés" feliratnál. Az e-mailben megküldött igazolásokat sajnos az utolsó héten már nincs módunk feldolgozni. Köszönjük a megértésed!

ATOM100+ érmek és ajándékok átvétele

A versenysorozat lezárása minden évben az ATOMfutás csúcspontját jelenti, az ATOM100+ érmek és ajándékok kiosztására idén a 17-órás eredményhirdetés végén a verseny központban kerül sor. Beérkezéskor egy blokk átadásával igazoljuk a teljesített távodat, ami ellenében kapjátok meg a fenti ajándékokat. Kérjük, ha sikeresen részt vettél a versenysorozaton ezzel az időponttal számolj, ezeket a díjakat sajnos sem postázni sem korábban kiadni nem áll módunkban. Köszönjük a megértésed!

Most már csak edzenetek ( na nem sokat) pihennetek, és aludnotok kell....14-t....13-t........ kettőt, és rajtttttt .Sok sikert kívánunk a versenyhez : Scheffer István és az Atomfutás szervező csapata