ATOM100

VERSENYKIÍRÁS


A verseny négy futóverseny összekapcsolása, melynek a végkimenetele kimagasló futóteljesítményt eredményez.

 


Kaposvár, a farsangi. Baja, a tavaszköszöntő. Szekszárd, a borvidéket barangoló. Paks, az atomkemény. Négy verseny, ami megváltoztatja az életed: 2022-ben új köntösben az ATOM100!

Az ATOM100 kihívásának célja, hogy minél több sportolót és sportolni vágyót ösztönözzünk a kijelölt versenyeken való részvételre, a komfortzónából való kilépésre, valami olyanra, amire emlékezni fognak.

Ha eddig nem próbáltad ki, itt az ideje, hogy 2022-ben Te is részese legyél az ATOM100-nak, a nagy teljesítmények találkozásának!


AZ ATOM100 FŐVÉDNÖKE

 

Dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, az Atomerőmű Sportegyesület elnöke.
A sorozat szervezői az egyes állomások versenyszervezői, főszervezője az Atomerőmű Sportegyesület, fő támogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.


NEVEZÉS

 

Az ATOM100 kihívásra külön nem kell nevezned. De ha tervezed az ATOM100 versenysorozat teljesítését, mindenképpen regisztrálnod kell az Atomfutás nevezési rendszerbe, hogy az ATOM ID-t megkapd, mivel a versenyek rendezői biztosítják nekünk a hivatalos eredménylistát, amely alapján be tudunk majd azonosítani.

A nevezés a versenyekre az adott verseny saját honlapján keresztül történik, ahol erre a célra létrehozott helyre az ATOM ID-t kell beírni.

Az ATOM ID-t a https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login nevezési rendszerbe történt regisztrációkor kapod meg.

 

AZ ATOM100 ÁLLOMÁSAI

 

1.    KOMETA 12. Futófarsang Kaposvár 2022.02.06.
       Távok: 21 km egyéni, 10km egyéni
        https://www.rokauzok.hu/oldals/148

2.    Kikelet Félmaraton Baja 2022.04.03.
       Távok: 21 km egyéni, 10 km egyéni
        https://kikelet2.mogyisebaja.hu/

3.    Borvidék Félmaraton Szekszárd 2022.05.07.
       Távok: 30 km egyéni, 23 km egyéni
        https://borvidekfelmaraton.hu/

4.    Atomfutás Paks 2022.09.17.
       Távok:
31 km egyéni, 21 km egyéni
        http://www.atomfutas.hu/


DÍJAZÁS

 

Aki mind a négy versenyen (Kaposvár, Baja, Szekszárd és Paks) részt vesz, és ott teljesíti a fentebb kiírt távok valamelyikét, akkor jogosulttá válik a különleges, egyedi Atom100 ajándékra, amelyet mindig a futósorozat utolsó állomásán osztunk ki.

 

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

 

Minden résztvevőnek kötelessége a versenyekre való nevezéskor azonos adatokat megadni. A nem egyező adatkezelésből eredő tévedésekből keletkező hibákért nem vállalunk felelősséget. Az állomásokon mindenki csak saját nevében indulhat- nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek megszegése a versenysorozatból való kizárást vonja maga után.

 

FIGYELEM! Azért, hogy ajándékaitokat megfelelően elő tudjuk készíteni, az ATOM100 sorozatban az utolsó, a Pakson megrendezésre kerülő Atomfutás versenyszámaira csak előnevezési időszakban lehet nevezni. Helyszíni nevezéseket nem fogadunk el.
Előnevezés: 2022.08.15-ig

 

Ez csak azokra vonatkozik, akik az ATOM100 sorozatban kívánnak részt venni. Helyszíni nevezéssel futhatsz bármely távon, de az ATOM100 sorozatba az eredményed már nem számít bele!

 

EREDMÉNYEK NYILVÁNTARTÁSA

 

Bármilyen problémád merül fel valamelyik állomás eredménylistájával kapcsolatban, akkor az adott verseny szervezőitől kell érdeklődnöd. A versenysorozat eredménylistájával kapcsolatos problémákért az Atomfutás szervezői nem vállalnak felelősséget.

Az ATOM100 program teljesítésének a nyilvántartása az Atomfutás nevezési rendszerben történik, melyet az alábbi címen lehet elérni: https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login. Az ATOM100 fülre kattintva kell beírni a teljesített távot, illetve feltölteni a rajtszámot, ezek alapján a versenyek szervezőitől megkapott eredménylistából ellenőrizzük kik azok, akik teljesítették a megadott távokat.

Kérjük, ha bármi észrevételed van akkor  info@atomfutas.hu címen vagy a +3620/5096635-ös telefonszámon jelezd nekünk.
Későbbiekben kerülnek kiírásra a további részletek!

 

Kövess minket:

https://www.facebook.com/atomfutas

https://www.facebook.com/atomszazplusz

https://www.instagram.com/accounts/login/

 

Sérülésmentes felkészülést kíván az ATOM100 szervezői csapata!