brutálATOM

Itt az 8.1 brutálATOM. És mindjárt egy fontos szabály. A 2016-os tapasztalatok arra kényszerítettek bennünket, hogy a brutálATOM távjain, (kölyök, és felnőtt, valamint az O.C.R.) megtiltsuk a szöges cipőben való indulást. Indokunk egyrészt a balesetveszély elkerülése, másrészt pedig az akadályként felhasznált eszközök megóvása. Ezért kérünk mindenkit, hogy a rajt vonal átlépése előtt cserélje normál futócipőre szöges cipőjét. Ennek elmulasztása , kizárást eredményez!!! Köszönjük megértéseteket, segítségeteket... (Scheffer István) És akkor folytassuk a figyelmetek elvonását. Némi meglepetéssel, sok akadállyal, ahogy ezt már megszoktátok. Ami biztos, nagyon el fogtok fáradni...és éppen ezért ezen a verseny számon is a nevezés leadásával mindenki aláírja, hogy csak saját felelősségére indul, teljesen egészséges, esetleges baleset esetén semmi féle követeléssel nem él az ATOMfutás és brutálATOM szervezői felé. Ugyan ez érvényes a szakadt , leszakadt, elhagyott alsó, és felsőruháidra, cipődre. Akkor jó készülést, elmélkedést, és nevezést. A szülői beleegyezés a nevezéssel történik meg.

 

A 2021-es évben is készülünk több kis újdonsággal. Az első, hogy lesz megint egy szuper pálya a gyerekeknek, ( kölyökBRUTÁL) ahol ismét átérezhetik a brutál nehézségeit, és ha sikerül, akkor  2021-ban már ők is dagonyázhatnak a sárban. Itt a korhatár 6-11 éves korig van.( nálunk a korcsoportba való besoroláskor a 09.11-es dátum a forduló pont)  A pálya hossza kb. 1-2 km lesz . Az evvel kapcsolatos híreket folyamatosan a Facebook oldalunkon fogjuk közölni.

Aztán 2021-ben ismét gondolunk a kezdő felnőtt, és a 12 évesnél idősebb brutálosokra is. Megépítjük számukra a brutálATOM light pályát, ami a távban lesz könnyebb, rövidebb, az akadályok számukra sem felüdülést fognak hozni. És mivel a 2019 -es évtől nem fogjátok pontosan tudni az akadályok számát, és a pálya pontos hosszát, ezért bár mire készülhettek... a 12-15 év közöttiek csak a brutálATOM light-on indulhatnak.

Aztán marad ( na nem mindenben ) a brutálATOM classic 16 éven felülieknek. Itt valami hasonlóra számíthattok mint eddig.De itt sem árulunk már el semmi pontosat. Lesz ami lesz

Az is biztos, hogy az új pálya 2020-ban kicsit különlegesebb,durvább lesz( na jó,megint nagyon). Olyan pályaépítő csapatot verbúváltunk, akiknél a fő cél a Te határaidnak a feszegetése. Ha indultál már a brutálATOM valamely évadjában, ezt tudhatod.

A versenypálya kialakításában ismét hatalmas erőket mozgatunk meg.  több 100m2 homokot forgatunk meg a" kedvetekért ", több 100m2 vizet öntünk elétek, amiből sár lesz, na és a futó homok ( Pakson még a homok is fut), brutális domb, és még rengeteg nehézség. Ha most mindent felfedünk, akkor mi lesz a meglepetéssel?? Összesen sok akadály lesz, vagy nagyon sok, de ami biztos, hogy sokkal többször fogsz sírva fakadni, mint eddig. A fent felsorolt akadályokon kívül a maradék párat csak a versenyen fogod megtudni. Ne izgulj. Szinte biztos, hogy megrázó, brutális élményben lesz részed !!!!!

Ezen a versenyszámon csak 16 évét betöltött versenyzők indulhatnak. A kiskorúak csak szülői engedélyel rajtolhatnak el, számukra csak a szülő veheti át a rajtszámot, és a szülői beleegyezés a nevezés megtörténtével, az adatkezelési szabályzat és a versenyszabályzat elfogadásával válik érvényessé.Készülj...... Figyeld a kiírást. Magas létszám esetén az indítás futamokban indul, vagy a nevezést lezárjuk. Ha szeretnél beférni a csapatba, akkor nagyon gyorsnak kell lenned. A nevezés 2021.01.21. 21. órakor indult.

Neveztél??? www.onlinenevezes.atomfutas.hu

 Na ha igen, akkor üdvözöllek az őrűlt futók klubjában.

 Bár még csak a kiírást tanulmányozod, hogy vajon mi is lehet ez az őrület, de aki már gondolatban feltételezi magáról, hogy meg próbálná, vagy talán meg tudja csinálni, az lehet, hogy ….. normális! ? Ne ijedj meg! Én is ebbe a csapatba tartozom. Na, ugye. Tudod, hogy milyen nagyon jó érzés egy nem hétköznapi futóversenyen részt venni?? BRUTÁLIS!!!!  Amikor a füledtől a farkadig minden csupa s.. r, és csak a fogaid világítanak a feketére varázsolt arcodon. Vagy még azok sem. Amikor a cipődből több vizet öntesz ki, mint amennyi a gödörbe maradt, és négykézláb, szinte könyörögve mászol ki a pocsolyából. Ha a dombfutás számodra élvezetet jelent, akkor most majd ezt is átértékeled. Na meg az egész életed.

A táv minimumok (lehet több, sőt...) brutálKÖLYÖK 1km, brutálATOM light 3 km, vagy a brutálATOM classic 8 kili  vagy több (hát több) lehet  2, vagy több körön keresztül.Az akadályok száma számtalan.....

Nem elijeszteni akarlak, csak felkészíteni.

Sokan kérdeztétek ....Lehet erre felkészülni?  LEHET!!  Ha paksi, vagy környékbeli vagy, szívesen látunk az edzéseinken. Ott már a verseny előtt is részese lehetsz egy két "finom"ságnak. ( az edzések időpontjáról telefonon érdeklődj, vagy figyeld a facebook oldalainkat)

Itt az ideje, hogy egy- két apróságot eláruljak. Na, nem mindent. Sőt.... fentebb olvashatod, ami tuti. Lassan fogod megtudni  milyen kínok várnak Rád. Lassan.... a futás közben a helyszínen.

Tehát még egyszer..nagyon sok akadály lesz, + egy pár kör.

Ugye mondtam, hogy nem lesz egyszerű. Pedig még csak olvasod. Tudom lesznek olyanok is, akik rengeteg akadályfutáson vesznek részt az országban, és a határainkon túl is. Na ezt a pályát ne hasonlítsd egyikhez sem...de remélem futni akarod, és fogod is!

 Szóval leírom még egyszer, ne hogy azt mond a végén......Te erre nem készültél : sok AKADÁLY lesz, van olyan is, hogy többször megyünk át egy- egy akadályon az egy, kettő, vagy három kör alatt.( fogalmunk sincs nekünk sem, hogy hány kör lesz) De több akadály olyan NEHÉZ, hogy csak egyszer kell megcsinálni. Ugye, hogy lehet valaminek örülni?

És mielőtt felteszitek a kérdést, hogy mi a nehéz ebben? ..... ha a víz majdnem derékig , vagy jobban ellep, netalán ebben kúszni is kell, a homok mély, és a domb magas és meredek, akkor ok? A többi akadályt a versenyen, vagy a Facebookon fogod megtudni, vagy nem. Ne izgulj!!! Szinte  ATOM biztos, hogy rengeteg meglepetésben  lesz részed !!!!!

Tehát figyeld a kiírást, mert folyamatosan ébresztünk rá, hogy akkor is itt a helyed, ha a barátod, barátnőd, anyukád, de még az ellenséged is azt mondja: NE!!!!

Nevezz minél előbb, mert csak korlátozott hely van a rajtnál. Nagyon brutális majdnem  több mint ?????km lesz, amit terveink szerint az Atomfutás távjai után valamikor délután három körül-kor indítunk. (Természetesen pontosan a kiírás szerint!!!!)

Ha az ATOM100 is az álmaid közt van, akkor ne ijedj meg. Ha a brutálATOM-on nem hagyod el a futógatyád, és lefutottad délelőtt az ½ Plusz marATOM-ot, akkor már csak az ajándékot kell átvenned..  Olvasd el a versenykiírásban részletesebben

Készülj...... Figyeld a kiírást.  NEVEZZ , ami 2020.01.20.án 20 órakor indult.  Az idén létszámkorlát nélkül nevezhettek.

FIGYELEM.  A 2016-os tapasztalatok arra kényszerítettek bennünket, hogy a brutálATOM távjain, (kölyök, és felnőtt) megtiltsuk a szöges cipőben való indulást.   Indokunk egyrészt a balesetveszély elkerülése, másrészt pedig a z akadályként felhasznált eszközök megóvása. Ezért kérünk mindenkit, hogy  a rajt vonal átlépése előtt cserélje normál futócipőre szöges cipőjét.  Ennek elmulasztása , kizárást eredményez!!!

Köszönjük megértéseteket, segítségeteket... (Scheffer István) ATOMfutás SE