brutálATOM

Itt az 5. brutálATOM, és mindjárt egy kis válltozás!!!!. A 2016-os tapasztalatok arra kényszerítettek bennünket, hogy a brutálATOM távjain, (kölyök, és felnőtt) megtiltsuk a szöges cipőben való indulást. Indokunk egyrészt a balesetveszély elkerülése, másrészt pedig a z akadályként felhasznált eszközök megóvása. Ezért kérünk mindenkit, hogy a rajt vonal átlépése előtt cserélje normál futócipőre szöges cipőjét. Ennek elmulasztása , kizárást eredményez!!! Köszönjük megértéseteket, segítségeteket... (Scheffer István) És akkor folytassuk a figyelmetek elvonását. Némi meglepetéssel, sok akadállyal, ahogy ezt már megszoktátok. Ami biztos, nagyon el fogtok fáradni...és éppen ezért ezen a verseny számon is a nevezés leadásával mindenki aláírja, hogy csak saját felelősségére indul, teljesen egészséges, esetleges baleset esetén semmi féle követeléssel nem él az ATOMfutás szervezői felé. Ugyan ez érvényes a szakadt , leszakadt, elhagyott alsó, és felsőruháidra, cipődre. Akkor jó készülést, elmélkedést, és nevezést.

A 2017-es évben is készülünk egy kis meglepetéssel. Az első, hogy lesz megint egy szuper kis pálya a gyerekeknek, ahol ismét átérezhetik a brutál nehézségeit. Itt nagy valószínűséggel a szülők is kísérhetik a lurkókat. A pálya hossza kb. 1 km lesz . Az evvel kapcsolatos híreket folyamatosan a Facebook oldalunkon fogjuk közölni.

Az is biztos, hogy az új pálya 2017-ben kicsit durvább lesz( na jó nagyon), és egy kicsit hosszabb is,legalább 7600m vagy több. (ez már biztos)A versenypálya kialakításában  hatalmas erőket mozgatunk meg.  Lesz benne víz, sár, homok, brutális domb, és még rengeteg nehézség. Ha most mindent felfedünk, akkor mi lesz a meglepetéssel?? Összesen sok akadály lesz, vagy nagyon sok, de ami biztos, hogy sokkal többször fogsz sírva fakadni, mint eddig. A fent felsorolt akadályokon kívül a maradék párat csak a versenyen fogod megtudni. Ne izgulj. Szinte biztos, hogy megrázó, brutális élményben lesz részed !!!!!

Ezen a versenyszámon csak 12 év (betöltött) felettiek indulhatnak. A kiskorúak csak szülői engedélyel rajtolhatnak el, melyet a rajtszám átvételekor kérünk aláírni.

....sőt, a 12-14 év közöttiek csak szülői kísérettel vehetnek részt a felnőtt távon.Kérjük megértéseteket.Készülj...... Figyeld a kiírást. Magas létszám esetén az indítás futamokban indul, vagy a nevezést lezárjuk. Ha szeretnél beférni a csapatba, akkor nagyon gyorsnak kell lenned. A nevezés már elindult indul.

Neveztél??? www.onlinenevezes.atomfutas.hu

 Na ha igen, akkor üdvözöllek az őrűlt futók klubjában.

 Bár még csak a kiírást tanulmányozod, hogy vajon mi is lehet ez az őrület, de aki már gondolatban feltételezi magáról, hogy meg próbálná, vagy talán meg tudja csinálni, az lehet, hogy ….. normális! ? Ne ijedj meg! Én is ebbe a csapatba tartozom. Na, ugye. Tudod, hogy milyen nagyon jó érzés egy nem hétköznapi futóversenyen részt venni?? Brutális!!!!  Amikor a füledtől a farkadig minden csupa s.. r, és csak a fogaid világítanak a feketére varázsolt arcodon. Vagy még azok sem. Amikor a cipődből több vizet öntesz ki, mint amennyi a gödörbe maradt, és négykézláb, szinte könyörögve mászol ki a pocsolyából. Ha a dombfutás számodra élvezetet jelent, akkor most majd ezt is átértékeled. Na meg az egész életed.

A táv 7 kili  vagy több( hát több) lehet  2 körön keresztül.

Nem elijeszteni akarlak, csak felkészíteni. Lehet erre felkészülni? LEHET!! Ha paksi, vagy környékbeli vagy, szívesen látunk az edzéseinken. Ott már a verseny előtt is részese lehetsz egy két "finom"ságnak. ( az edzések időpontjáról telefonon érdeklődj )

Itt az ideje, hogy egy- két apróságot eláruljak. Na, nem mindent. Lassan fogod megtudni  milyen kínok várnak Rád. Lassan, futás közben a helyszínen.

Tehát még egyszer, hogy elhidd...nagyon sok akadály lesz, + egy pár kör.

Ugye mondtam, hogy nem megy a számolás. Pedig még csak olvasod. Tudom, Te futni akarod.Nem biztos fogod is....

 Szóval leírom még egyszer : sok AKADÁLY lesz. Ez azért van, mert a többször megyünk át egy egy akadályon a  kettő, vagy három kör alatt. Akkor se jön ki?? Ez azért van, mert több akadály olyan NEHÉZ, hogy csak egyszer kell megcsinálni. Ugye, hogy lehet valaminek örülni.

Hogy mi a nehéz ebben?  Semmi.  De ha a víz 40 m és majdnem derékig , vagy jobban ellep, a homok mély, és a domb magas és meredek, akkor ok? A többi akadályt a versenyen, vagy a Facebookon fogod megtudni. Ne izgulj!!! Szinte  ATOM biztos, hogy rengeteg meglepetésben  lesz részed !!!!!

Tehát figyeld a kiírást, mert folyamatosan ébresztünk rá, hogy akkor is itt a helyed, ha a barátod, barátnőd, anyukád, de még az ellenséged is azt mondja: NE!!!!

Nevezz minél előbb, mert csak korlátozott hely van a rajtnál. Nagyon brutális majdnem  több mint 8 km lesz, amit terveink szerint az Atomfutás távjai után valamikor délután három körül-kor indítunk. (Természetesen pont!!!!)

Ha az ATOM 100 Plusz is az álmaid közt van, akkor ne ijedj meg. Ha a brutálATOM-on nem hagyod el a futógatyád, akkor már csak az ½ Plusz marATOM-ot kell teljesítened hozzá.  Természetesen ezt délelőtt... Ez a mi ajándékunk. Olvasd el a versenykiírásban részletesebben

Készülj...... Figyeld a kiírást.  Az idén létszámkorlát nélkül nevezhettek. , NEVEZZ 2017.01.07-én 17 órakor indult.  

FIGYELEM.  A 2016-os tapasztalatok arra kényszerítettek bennünket, hogy a brutálATOM távjain, (kölyök, és felnőtt) megtiltsuk a szöges cipőben való indulást.   Indokunk egyrészt a balesetveszély elkerülése, másrészt pedig a z akadályként felhasznált eszközök megóvása. Ezért kérünk mindenkit, hogy  a rajt vonal átlépése előtt cserélje normál futócipőre szöges cipőjét.  Ennek elmulasztása , kizárást eredményez!!! Köszönjük megértéseteket, segítségeteket... (Scheffer István)