ATOM100+

ATOM100 a „nagy teljesítmények találkozása” Itt a következő, 2020-2021-es nagy kihívás. Ha az elmúlt 9 évben eddig nem voltál "százas", most előtted is nyitva áll a lehetőség.   Versenykiírás – 2021. FIGYELEM , VÁLTOZÁS AZ ELMÚLT ÉVEKHEZ KÉPEST. ( bár 2020-ban is ezt szerettük volna) A verseny célja Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.- a legnagyobb teljesítményű hazai erőmű - segítségével hét futóverseny összekapcsolása, melynek össztávja is kimagasló futóteljesítményt kíván. Az ATOM100 célja minél több sportoló ösztönzése a kijelölt versenyeken való részvételre és azokon minél több lefutott kilométer összegyűjtésére. Információ: www.atomfutas.hu

OLVASD EL FIGYELMESEN, MIVEL SZINTE MINDEN VÁLTOZOTT

Itt a következő, a 2021-es  ATOM100 sorozat versenykiírása.  Ha  az eddigi 9 évben nem voltál  részese sorozatunknak, itt az új lehetőség. Most Te is "százas" lehetsz.

ATOM100 a „nagy teljesítmények találkozása” 2021-ban is.

Az idei évben az ATOM100 sorozat paksi versenyeire csak az előnevezési időszakban lehet nevezni. Helyini nevezéseket NEM fogadunk el.

EZ CSAK AZOKRA VONATKOZIK, AKIK AZ ATOM100 SOROZATBAN IS RÉSZT VESZNEK.

 

 

ATOM100 és ATOMember futóverseny

Versenykiírás 2021.

A verseny céljai:

az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.- a legnagyobb teljesítményű hazai erőmű - segítségével 7 futóverseny összekapcsolása.

Az ATOM100 célja minél több sportoló ösztönzése (legyen kezdő, vagy gyakorlott futó) a kijelölt versenyeken való részvételre.

Az ATOMember célja a 2020-2021-es években a 7 versenyen a leghosszabb távot futó versenyzők közötti sorrend alapján a megtisztelő címek átadása.( itt bele számolhatod a 2020-as évben teljesített távokat, versenyeket, mivel tudjuk, hogy a VÍRUSHELYZET miatt a sorozatot nem tudtuk értékelni)

Az ATOM100 fővédnöke:

Dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, az Atomerőmű Sportegyesület elnöke

Az ATOM100 állomásai:

-KOMÉTA 10. Farsangi Félmaraton Kaposvár 2021.

Távok: 21 km, 10km egyéni

-BodriTrail Szekszárd 2021.

Távok: 35 km, 24 km, 14 km egyéni

-Kikelet Félmaraton Baja 2021.

Távok: 21 km, 10 km, 5 km egyéni

- 36.Telekom Vivicittá Budapest 2021.

Távok: 21 km, 10 km egyéni

-Borvidék Félmaraton Szekszárd 2021.

Távok: 16 km, 22 km, 30 km egyéni

-Deseda 1/3 és 2/3 Maraton Kaposvár, Deseda-tó 2021

Távok: 14 km, 28 km egyéni

-Atomfutás Paks 2021.09.11.

Távok: 5km, 15 km, 1/2 marATOM plusz km / ¾ marATOM km ezek az ATOMfutás utcai távjai...

...valamint a brutálATOM: brutál Light, és a brutál Classic

Azért nem írtunk ki fix időpontokat az ATOMfutáson kívüli versenyekre, mert azokat még a "helyzet" átírhatja.

Az Adott verseny honlapján minden friss információt megtaláltok.

Díjazás:

ATOM 100: A 7 versenyből, a kötelezően teljesítendő Atomfutás Paks versenyen kívül legalább 4 teljesítéséért (a megadott versenyszámokból egyet kiválasztva) egyedi tervezésű érem és emblémázott ATOM100 ajándék.

ATOMember: a leghosszabb össztáv leggyorsabb teljesítéséért az abszolút 1-3 női, és ffi versenyzők számára egyedi tervezésű serleg és ajándék. Itt figyeljetek, mert a 2020-ban már teljesített verseny is beleszámít ebbe a teljesítésbe. Vagy is, ha 2020-ban már lefutottad az 1- 2- 3 vagy 4 verseny leghosszabb távját, ezt is hozzáadjuk az idei teljesítéshez,  így a két évben kell összesen 7 versenyt teljesítened. Azok előnybe lesznek, aki esetleg akár mind a 10 versenyt teljesítik, mivel az össz. km ebben az esetben a legmagasabb. Igyekezz, hogy benne legyél, a leghosszabb távot, és ezen belül a leggyorsabban teljesítők között.

Figyelem! A díjakat csak a paksi verseny valamelyik versenyszámával lehet elérni! Azért, hogy az ajándékok elkészítésére legyen elég időnk, csak az előnevezési időszakban, vagyis 2021.08.31-ig tudsz nevezni Paksra. Helyszíni nevezéssel futhatsz bármely távon, de eredményed az ATOM100 sorozatba már nem számít bele!

Pakson lesz az ATOM100 és az ATOMember eredményhirdetése. Az ajándékok kiosztása 2021-ben az ATOMfutás eredményhirdetése után lesz.

A részvétel szabályai:

Az ATOM100 versenysorozatra külön nem kell nevezni. De ha tervezed az ATOM 100+ teljesítését, regisztrálj az ATOMfutás nevezési rendszerében, hogy az ATOM ID.-t meg kapd, mivel valamennyi állomás rendezője a hivatalos eredménylistáját biztosítja az ATOMfutás számára az Atom ID alapján.

A nevezés az egyes részversenyekre az adott verseny saját honlapján keresztül történik, ahol az erre a célra létrehozott ablakba egy ATOM ID-t kell beírni. Ez már minden verseny honlapján megtalálható,  kivéve a Telekom Vivicittá, mivel a BSI másképpen integrálja a rendszerünkben az eredményeket. Itt a BSI. nevezési profilban kell hozzájárulást adni az eredmények továbbításához.

Az ATOM ID-t a www.atomfutas.hu nevezési rendszerében, vagy az ATOMfutás applikációban történt regisztrációkor kapod meg. Az App letölthető:

mind az androidos: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.atomfutas.app&hl=en_US

mind az iOS rendszerén: iOS: https://apps.apple.com/hu/app/atomfutás/id1477605771?l=hu

Mindenkinek kötelessége a versenyekre való nevezéskor azonos adatokat megadnia (kérjük a becenevek használatának mellőzését)! A nem egyező adatközlésből eredő tévedésekből keletkező hibákért nem vállalunk felelősséget.

Az állomásokon mindenki csak a saját nevében indulhat! Nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek be nem tartása a sorozatból való kizárást vonja maga után.

Az eredmények nyilvántartása:

Az ATOM100 aktuális összetett eredménye minden lezajlott verseny után egy héttel, a www.atomfutas.hu weboldalon lesz elérhető. Itt ellenőrizheted, hogy eredményed szerepel-e a listában. Ha igen, nincs teendőd, ha nem, akkor pedig kérünk, hogy csak e-mailben jelezd a megadott verseny szervezői részére.

Ha valamelyik állomás eredménylistájával kapcsolatban merül fel kérdés, akkor azt az adott verseny szervezői felé kell küldeni. Más versenyek eredménylistájával kapcsolatos problémákért az ATOMfutás csapata nem vállal felelősséget.

Csak az atomfutas@atomfutas.hu címen, vagy a +36 30/9892645-ös telefonszámon jelezheted észrevételeidet. HA MÁS CSATORNÁKON, FACEBOOKON, MESSENGEREN, stb jelzel felénk, kérésed megválaszolatlan marad.

Jó felkészülést kíván az ATOM100 szervező csapata nevében:

Scheffer István ATOMfutás