ATOM100+

Atom 100 Plusz - a „nagy teljesítmények találkozása” Itt a következő, 2019-as nagy kihívás. Ha az elmúlt 7 évben eddig nem voltál "százas", most előtted is nyitva áll a lehetőség.   Amelyik verseny honlap linkjét még nem látod, ne ijedj meg, hamarosan azt is közzétesszük. De addig  bízunk a kreativitásotokban . ATOM100+ a „nagy teljesítmények találkozása” Versenykiírás – 2019. FIGYELEM , VÁLTOZÁS AZ ELMÚLT ÉVEKHEZ KÉPEST. A verseny célja Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.- a legnagyobb teljesítményű hazai erőmű - segítségével hét futóverseny összekapcsolása, melynek össztávja is kimagasló futóteljesítményt kíván. Az ATOM100+ célja minél több sportoló ösztönzése a kijelölt versenyeken való részvételre és azokon minél több lefutott kilométer összegyűjtésére. Információ: www.atomfutas.hu

Atom 100 Plusz - a 2019-es évben is a „nagy teljesítmények találkozása”

Itt a következő, 2019-es  ATOM100+ versenysorozat kiírása.  Ha  az eddigi 7 évben nem voltál  részese sorozatunknak, itt az új lehetőség. Most Te is "százas" lehetsz.

 

Amelyik verseny honlap linkjét még nem látod, ne ijedj meg, hamarosan azt is közzétesszük. De addig  bízunk a kreativitásotokban .

ATOM100+ a „nagy teljesítmények találkozása”

Versenykiírás – 2019.  Új

A verseny célja:
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.- a legnagyobb teljesítményű hazai erőmű - segítségével hét futóverseny összekapcsolása, melynek össztávja is kimagasló futóteljesítményt kíván.
Az ATOM100+ célja minél több sportoló ösztönzése a kijelölt versenyeken való részvételre és azokon minél több lefutott kilométer összegyűjtésére.
Az ATOM100+ fővédnöke
Dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, az Atomerőmű Sportegyesület elnöke

A sorozathoz tartozó önálló futóversenyek és a versenyeken beszámításra kerülő távokat lentebb találod. (A távok és azok beszámítása a versenyek megrendezésének függvényében változhat. Vagyis legkésőbb a versenyek előtt egy héttel aktualizáljuk ha szükséges.)

-KOMÉTA 8. Farsangi Félmaraton Kaposvár  2019.02.10.

Távok: 21 km egyéni

-BodriTrail Szekszárd 2019.02.23.

Távok: 40km,  28 km, 15 km. mindegyik egyéni

-Kikelet Félmaraton – Baja 2019.04.07.

Távok: 21 km / 10 km egyéni

-Telekom Vivicittá  Városvédő Futás  Budapest 2019.04.14.

Távok: 21 km / 10 km egyéni

-Borvidék Félmaraton – Szekszárd 2019.05.04.

Távok: 16 km / 22 km / 30 km mindegyik egyéni

-Deseda  1/3 és 2/3 Maraton –  Kaposvár Deseda-tó 2019.07. 27-28.

Távok: 14 km /28 km egyéni

-Atomfutás – Paks 2019. 09. 14.-15.

Távok: 8 km brutálATOM /15 km / 23 km / 31 km  ATOMfutás távjai
 

Díjazás: Változhat!!

ATOM 100   :      101 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem

ATOM 100+ :       121 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem és emblémázott ajándék

ATOM elit     :       151 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem és emblémázott, az ATOM100+-tól eltérő ajándék.

Mindenki csak egy érmet kap (amit a paksi végeredményével kiérdemel).

Az ajándék a 121 kilométert és az afelettit teljesítőknek jár.
A különböző fokozatok a megadott versenyeken a meghatározott távok bármelyikével teljesíthetők. Egy versenyhelyszínen, csak egy táv (a kijelöltek közül) beszámítása lehetséges. Kivéve sz ATOMfutást, ahol még plusz a brutálATOM is teljesíthető.

A részvétel szabályai.
A díjazott távok egyikét csak a paksi versenyek valamelyikével tudod elérni.

VÁLLTOZÁS !!!    Az ATOMfutás, és társ versenyek honlapján is találsz egy mezőt, amibe egy generált ATOM ID:-t tudsz beírni. (erről e-mailban, és a Facebook oldalunkon is fogsz értesítést kapni)
Mindenkinek kötelessége a versenyekre való nevezéskor AZONOS adatokat megadnia (kérjük a becenevek használatának mellőzését)! A nem egyező adatközlésből eredő tévedésekből keletkező hibákért nem vállalunk felelősséget.
A paksi ATOMfutáson valamelyik táv teljesítése kötelező. Pakson lesz az ATOM 100+ eredményhirdetése.Az ajándékok kiosztása 2019-ben az ATOMfutás eredményhirdetése után  lesz. Kérünk mindenkit, hogy türelmesen várja meg az ajándékok kiosztását, ugyan is az utólsó verseny, a brutálATOM zárása után tudunk csak végleges eredményt.
Minden versenyhelyszínen csak a meghatározott kilométert számoljuk el (nem a futó által mért kilométert, és nem az esetleges útvonal módosításokkal megnöveltet vagy csökkentettet).
 

A nevezés szabályai: 
A nevezés az egyes részversenyekre az adott verseny saját honlapján keresztül történik, ahol az erre a célra létrehozott ablakba egy közös ATOM ID. kell majd beírnod. . Ez már minden verseny honlapján megtalálható, kivéve a Vivicitta, mivel ők integrálják a rendszerünkben az eredményeket.

Az idei évben az ATOM100+ sorozat paksi versenyeire csak az előnevezési időszakban lehet nevezni. Helyini nevezéseket NEM fogadunk el.EZ CSAK AZOKRA VONATKOZIK? AKIA ATOM 100+ SOROZATBAN IS RÉSZT VESZNEK.
Az ATOM100+ versenysorozatra külön nem kell nevezni. Valamennyi verseny rendezője a hivatalos eredménylistáját biztosítja  olyan formában az ATOMfutás nevezési rendszere számára, amelyet az ATOMfutás be tud emelni saját rendszerébe. Ezt az idei évben az Atom ID. könnyíti meg. Más versenyek eredménylistájával kapcsolatos problémákért az ATOMfutás csapata nem vállal felelősséget.
A versenyeken vitát kizáróan ellenőrizzük , hogy mindenki saját maga teljesítette -e a választott távot, ezért.....
Mindenki csak a saját nevében indulhat, nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek be nem tartása a sorozatból való kizárást vonja maga után.

Az eredmények nyilvántartása:
Az ATOM100+ aktuális összetett eredménye minden lezajlott verseny után egy héttel, a www.atomfutas.hu weboldalon lesz elérhető. Itt elelenőrízheted, hogy a teljesített távod szerepel -e a listában. HA igen, nincs teendőd, ha nem, akkor pedig kérünk, hogy csak e-mailben jelezd számunkra.

Csak az atomfutas@atomfutas.hu címen, vagy a +36 30/9892645-ös telefon számon jelezheted észrevételeidet. Ellenkező esetben nem kizárt, hogy megválaszolatlan marad.

Jó felkészülést kíván az ATOM100+ szervező csapata nevében : Scheffer István
Információ: www.atomfutas.hu